Budăi: PNL și USR, pierzătorii alegerilor parlamentare, asemeni clanurilor de interlopi își împart funcții și teritorii, fără să le pese de pandemie și economie

Deputatul PSD Botoșani, Marius Budăi a declarat astăzi că botoșănenii care au dat un vot covârșitor pentru candidații social-democrați asistă la o fărâmițare a instituțiilor statului între găștile din PNL și cele din USR, fără să se aplece o secundă asupra combaterii pandemiei, soluțiilor pentru deschiderea școlilor sau a salvării antreprenorilor locali și a locurilor de muncă care dispar în fiecare zi.

Ciolaniada în noua alianță a CDR a luat locul mărețului plan economic promis de Iohannis și de găștile de politruci liberali și useriști. Modul în care cele doi haite, PNL și USR, înfometate după funcții, privilegii și bani, cumpără și vând principalele funcții în statul român, este pe același principiu cu cel în care clanurile interlope își împart zonele de influență pentru care percep taxe de protecție și pe care vor să le exploateze o anumită perioadă de timp. Viața, sănătatea, educația, locurile de muncă ale fiecărui român nu sunt priorități pentru PNL și USR, care vor să acapareze o țară, care nu le-a dat mandatul pentru a guverna la alegerile din 6 decembrie”, a declarat Marius Budăi.

Președintele Iohannis girează bătălia pe ciolan și a temporizat desemnarea premierului pentru a da posibilitatea noului CDR să se înțeleagă în detrimentul țării, care e neguvernată în acest moment.

România are nevoie de un guvern instalat rapid, format din oameni competenți, specialiști, care să se bucure de o largă susținere parlamentară pentru a lua toate măsurile necesare gestionării acestei pandemii, dar și relansării economice. Un guvern de uniune națională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România. Liberalii și useriștiisunt total decuplați de la realitatea vieții de zi cu zi a românilor. Este revoltător ca, la 200 de morți de COVID pe zi, Klaus Iohannis să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii pe care nici măcar nu au câștigat-o. Alături de colegii mei din PSD Botoșani susțin un guvern condus de medicul Rafila, care să ia măsuri urgente pentru introducerea testării în masă, pregătirea vaccinării populației, investiții în sistemul de sănătate, redeschiderea școlilor și a economiei. Medicii, profesorii, elevii, părinții, antreprenorii nu își mai permit să aștepte găștile din PNL și USR să-și termine bătălia pe ciolan. Românii vor soluții clare și imediate pentru viața lor”, a subliniat deputatul social-democrat botoșănean.

2 thoughts on “Budăi: PNL și USR, pierzătorii alegerilor parlamentare, asemeni clanurilor de interlopi își împart funcții și teritorii, fără să le pese de pandemie și economie

  1. Nu arătați cu degetul, nu sunteți mai de treabă! Așa ați făcut și voi oridecâteori ați avut ciolanul în mână. Nu de mult a fost USL. Vă mai amintiți? PNL-iștii erau buni atunci? Ciolaniada asta face din voi politicienii, hiene. Vă place sângele, vă furați unii pe alții ba chiar vă mâncați de vii dacă se poate.

  2. Daca a-ti castigat voi puterea de ce nu faceti voi guvernul? L-ati impins la inaintare pe dr. Rafila pentru a putea in spatele lui sa afisati aceeasi banda de neispraviti. De la Revolutie au trecut 31 de ani timp in care judetul Botosani tot a votat PSD-ul si drept multumire suntem printre cele mai sarace zone din tara alaturi de altele care tot asa au votat la greu PSD-ul. Unde este dreptatea si adevarul care-l tot proorociti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com