„Cutiuța fermecată”, o nouă campanie demarată de polițista de frontieră Simona Elena pentru ajutorarea copiilor nevoiași

Polițista de frontieră Simona Elena a demarat o nouă campanie pentru ajutorarea copiilor nevoiași din județul Botoșani: „Cutiuța fermecată”. Aceasta și-a propus ca împreună cu mai mulți voluntari să ajungă la copilașii fără posibilități financiare cu câte un pachet împachetat într-o cutiuță, fiecare ce dorește să ofere pentru un copilaș, indiferent că sunt fructe, dulciuri, îmbrăcăminte sau încălțăminte. 

„După ce anul acesta am împărțit de Mos Nicolae peste 700 de pachetele la copilasi care nu visau la o ciocolată, am decis impreuna cu voi sa continuam și de Craciun. Sper din toata inima ca pana duminica 20 decembrie sa strângem aceste pachetele si apoi sa mergem sa le împărțim la copilași nevoiași. Voi merge impreuna cu voluntari sa împărțim in unele sate din județul Botoșani, municipiul Dorohoi și împrejurimi”, spune Simona.

Cum poți ajuta?

Poti face pachetele ( Cutiute Fermecate) pentru băiat sau fetita indiferent de varsta, asa cum consideri tu ca i-ar plăcea copilasului tau și l-ar bucura, pe care ulterior îl etichetezi cu vârstă și specifici daca este pentru fetita sau băiețel. Semneaza cu numele tau pachețelul pe care îl dăruiești.

Eu voi gasi impreuna cu voluntari copilul potrivit pentru Cutiuta ta fermecată”, spune Simona.

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe Simona Elena la numărul de telefon 0040762225673.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *