FOTO! Tânăr surprins de polițiștii botoșăneni în timp ce a tăiat și a încercat să sustragă material lemnos dintr-o pădure

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Pomîrla au deschis dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală fără drept de arbori din fondul forestier național idiferent de forma de proprietate și tentativă de furt de arbori doborâți sau rupți de fenomene naturale, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un tânăr de 29 de ani, din comuna Ibănești a fost surprins de polițiști în timp ce a tăiat și a incercat să sustraga material lemnos din pădurea de pe raza localității Ibănești.

În cauză sunt continuate cercetările pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca în funcție se rezultate sa fie dispuse măsuri.

*Polițiștii vor continua activitățile de prevenire și combatere a delictelor silvice prin instituirea filtrelor specifice, patrule în fondul forestier național precum și controale la depozitele de profil și vor aplica sancțiuni dacă situația va impune acest fapt.*, a mai spus Nenișcu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *