Motivul halucinant pentru care tânăra de 32 de ani din Botoșani a fost ucisă de soțul ei

Adrian Luminiță le-a povestit procurorilor italieni de ce și-a omorât soția, pe Mădălina, o tânără de numai 32 de ani, luni dimineață, la Pescia Fiorentina, o localitate Capalbio, regiunea Grosseto, Italia.

Potrivit publicației La Nazione, bărbatul de 39 de ani ar fi mărturisit că se săturase de viața din Italia și voia să se întoarcă acasă, în România.

Doar că mai tânăra lui soție, Mădălina Luminiţă, din Flămânzi, nu era de acord cu asta.

În dimineața zilei de 7 decembrie, cei doi ar fi început să se certe din acest motiv. Totul a escaladat până în momentul în care botoșăneanul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Mădălina de zece ori.

Adrian nu a putut explica ce s-a întâmplat.

„A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate”, a declarat avocatul românului.

Apărătorul lui Adrian Luminţă a confirmat faptul că şi clientul lui a fost rănit, ceea ce arată faptul că între el şi soţia lui a avut loc o luptă. Bărbatul a fost rănit cu cuţitul în gât și abdomen.

Sursa: Observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *