FOTO Tragedie într-o familie din Botoșani! Un bărbat a murit în Spania. „Era sprijinul casei, aș vrea măcar să îl aduc să îl înmormântez”

Tragedie într-o familie din Botoșani, după ce un bărbat de 44 de ani, singurul sprijin al casei, a murit într-un spital din Spania. Dorin Popovici, tatăl a doi copii, lucra de zece ani în Spania, în construcții. În ultima vreme, bărbatul lucra la negru.

Suferea de mai multe afecțiuni medicale, dar niciodată nu a arătat asta ca să nu își îngrijoreze familia. Ultima dată a plecat în octombrie, iar soția povestește că în ultima vreme se plângea că îl dor foarte tare picioarele din cauza varicelor. 

Apel disperat al soției acestuia

A mers la spital, iar apoi nu a mai dat niciun semn. Soția a aflat, vineri seară, că bărbatul a murit. Îndurerată și disperată, aceasta face un apel către toți cei cu suflet mare, care pot, să o ajute să îi repatrieze trupul neînsuflețit, să îl poată înmormânta cum se cuvine. 

„Era sprijunul casei, eu nu am lucrat niciodată, el aducea banii în casă și au am tot avut grijă de casă și de copii. Vă spun sincer că nu știu cum o să mă descurc de acum, dar aș vrea  măcar să îl aduc să îl înmormântez. Rog pe oamenii care au cum să mă ajute, să îmi ofere acest sprijin și mă rog ca Dumnezeu să îi răsplătească pentru tot”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, soția bărbatului. 

Cei care vor să ajute o pot contacta la nr. de telefon:  0744812311.

Contul in euro este: RO89BTRLEURCRT0310460302, deschis la Banca Transilvania. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *