FOTO Cinci copilași din Botoșani au rămas fără hăinuțe în plină iarnă. Un incendiu le-a distrus casa

Cinci copilași din satul Dumeni, comuna George Enescu, aproape de orașul Dorohoi, au rămas în plină iarnă fără hainute și papucei, dar  și fără cele două calculatoare la care își făceau temele online. Un scurt circuit le-a distrus casuta în care locuiau împreună cu părinții lor,  oameni gospodari cunoscuți în localitate.

Pompierii au reușit și au salvat o parte din borcanele puse pentru iarnă de mămică. Au rămas aproape fără nimic în plină iarnă și acum locuiesc într-o anexă din spatele casutei care a ars în incendiu.

O mătușă de-a lor și un voluntar de la Grupul Voluntari Dorohoi, mi-au solicitat ajutorul și cu ajutorul d-voastra am ajuns la ei. Au fost foarte bucuroși de cele primite dar încă mai au nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Dacă puteti face cate un pachețel pentru ei, mai ales că se apropie rapid Mos Nicolae cu: hainute, încălțăminte, dulciuri și jucarii”, spune Simona Elena, cea care a demarat o campanie de ajutoare a familiei.
 
1. Arun Cristian de un anisor și 5 luni, poarta mărimea 5 pampers și 26 papucei( micuțul a rămas fără jucării care au ars în incendiu și l-ar bucură tare mult orice jucărie primita);
2.Anastasia 6 ani, și poarta mărimea 34;
3.Andrei 9 ani ( născut pe 1 Decembrie) și poarta mărimea 37 incaltamnite;
4.Patric are 10 ani poarta mărimea 38 incaltaminte;
5.Mihai are 15 ani, poarta mărimea M-S și 42-43 la incaltaminte.
6.Mama poarta mărimea XL și 42 la papuci;
7. Tatăl poarta mărimea M-L și 42 la papuci.
Fiecare pachețel trebuie să aibă numele copilasului ca sa poată fi impartite mai usor.
Cei 5 fratiorii ar mai avea nevoie de încă un calculator sau tableta( orice pentru lecțiile online fiind 4 copii la scoala) si materiale de constructie necesare reparații casutei care a ars în incendiu: tabla, sort balast, lemn, mp, boltari, geamuri, usi, parchet,rigips, OSB sau orice considerati ca i-ar putea ajuta inclusiv mobilier, lenjerii și alimente.

Orice donație conteaza pentru ei acum în plină iarnă și puteti dona în contul deschis la BRD ( lei și Euro)pe numele Panzariu Adrian
RO36BRDE070SV3345320700
Ii găsiți la intrare satul Dumeni, după indicatorul de intrare în localitate, primul drum la stanga în capăt pe stanga( inainte de școală).
Relatii la telefon: 0787 820 964 Panzariu Adi sau Andreea sau 0762 225 673 Simona Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *