Angajata unui cămin de bătrâni din Botoșani a primit o nouă șansă la viață. Oamenii cu suflet mare au salvat-o

O femeie din Copălău, angajata unui cămin de bătrâni din Flămânzi, a primit o nouă șansă la viață după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancerul.

Mariana Bălăucă a primit sprijin financiar din partea unor oameni cu suflet mare astfel încât să beneficieze de operația de urgență.

Femeia are nevoie de ședințe de kinetoterapie

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru oameni dragi Mariana a ajuns acasă. Împreună cu familia Mariana mulțumește din suflet întregii echipe medicale de la spitalul Monza Metropolitan București, în mod special dl dr chirurg ortoped Georgeanu Vlad, care prin profesionalismul de care a dat dovadă operația atât de grea și dificilă a fost cu succes. Urmează o lungă perioadă de timp pentru recuperarea medicală specifică acestei operații de cancer, și anume chimioterapie și kinetoterapie cu aparatură specială. Dacă chimioterapia se efectuează la institutul de oncologie Iași și este gratis, nu același lucru se poate spune și de kinetoterapie care este la privat. Întrucât costurile operației au fost extrem de mari la București, familia Marianei nu poate face față cheltuielilor pentru aceste ședințe de kinetoterapie foarte urgente și necesare pentru a putea merge singură pe picioarele ei, roagă pe toți cei care doresc și pot să o ajute, și cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru după 6 luni de recuperare medicală nădăjduim că Mariana vă merge din nou. Vă mulțumim din suflet tuturor care ne-ați fost și sunteți alături”, este mesajul unei apropiate a femeii.

Cei care doresc să ajute pot folosi următoarele conturi bancare: cont în euro :RO36UGBI0000222022468 EUR SWIFT:UGBIROBU și contul în LEI: RO15UGBI0000222013400RON . AMBELE CONTURI SUNT PE NUMELE BĂLĂUCĂ MARIANA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *