Revoltător! Autorii a două dintre crimele comise la Botoșani, lăsați în libertate

Autorii a două dintre crimele comise săptămâna trecută la Botoșani au fost lăsați în libertate. Este vorba de patru tineri, care au comis crimele de la Cătămărăști și de la Concești. Aceștia au fost identificați de anchetatori, însă, după audieri, procurorii au decis să îi lase în libertate, luându-se față de ei măsura controlului judiciar.

La Concești, doi tineri de 25 și, respectiv, 27 de ani, au ucis într-un bar un bărbat de 37 de ani, care a murit, în scurt timp, la Spitalul Municipal Dorohoi. Localnicii sunt indignați de decizia autorităților de a-i lăsa liberi pe cei doi, mai ales, spun ei, unul dintre tinerii implicați este foate agresiv.

Unul dintre băieți l-a lovit cu piciorul peste cap, iar apoi, după ce a căzut, l-au lovit din nou. Îl cunosc pe cel care a murit și nu ar fi făcut rău nimănui. Nu se poate să omori un om și să fii în libertate. Trebuie făcută dreptate”, a spus unul dintre citititorii BotosaniNews. 

La Cătămărăști, alți doi tineri, unul de 18 ani, iar celălalt de 27 de ani, au bătut un bărbat de 39 de ani, iar apoi l-au aruncat într-o fântână. Și în acest caz, ambii tineri sunt liberi, ei primind doar control judiciar.

 

Percheziții într-un dosar de omor la Botoșani. Casele principalilor suspecți, răscolite de polițiști

 

 

One thought on “Revoltător! Autorii a două dintre crimele comise la Botoșani, lăsați în libertate

  1. Este revoltătoare să lasi liberi aceste persoane care au comis crime!! Dacă în acest timp mai ucid pe cineva, cine va fi responsabil? Va fi închis procurorul responsabil? Sau el e doar calificat de pensie specială de zeci de mii de lei și salarii la fel? Rusine. Oare pot dormi noaptea? E vina noastră ca ii suportam și ii plătim din bani publici. Sper sa simtă și ei durerea victimelor. Asta merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *