Șocant! Un botoșănean ar fi fost ucis și aruncat într-o fântână de doi tineri

fantanaBotoșăneanul de 39 ani care a fost găsit mort într-o fântână, duminică, ar fi fost ucis de doi tineri. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit, zilele trecute, într-o fântână pe un câmp din apropierea localității Cătămărăști. Bărbatul din municipiul Botoșani, care a mers la doi prieteni din Cătămărăști, era cu capul înfipt în mâl.

Niște trecători, care mergeau să culeagă ciuperci într-o pădure din apropiere, au vrut să scoată o găleată cu apă, însă au văzut niște cizme plutind pe apă. Alertați, au sunat la 112. La fața locului a fost direcționat un echipaj de pompieri, dar și unul de la ambulanță. După ce a fost scos trupul la suprafață, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. 

Doi tineri, principalii suspecți

Polițiștii au început cercetările, iar aceștia au suspiciuni că bărbatul respectiv ar fi fost bătut și aruncat în fântâna respectivă de doi tineri. Cei doi au fost ridicați de polițiști, vineri, și duși la audieri. Deocamdată nu se știe dacă bărbatul era viu sau mort în momentul în care a fost aruncat în fântână. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com