VIDEO Contrabandist din Botoșani, trimis la pușcărie pentru următorii ani. Cu cât a prejudiciat statul

autoutilitara tigari politie BotosaniUn traficant de ţigări din Botoșani, care a fost prins în flagrant delict de polițiști, cu 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă în mașină, a fost condamnat de Judecătoria Botoșani.  Bogdan Dumitru Vasilache, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnat la trei ani şi patru luni închisoare și la plata sumei de 67.385 lei față de bugetul de stat, după ce în timpul procesului acesta a achitat restul sumei până la 128.385 lei, cât a fost prejudiciul. Decizia instanței nu este însă definitivă.

Vă reamintim că un echipaj de poliție a  urmărit în trafic, în aprilie 2019, o autoutilitară Volkswagen Transporter, după ce șoferul  a ignorat semnalul agenților care se aflau pe strada Pacea.

Șoferul a apăsat pedala de accelerație și și-a continuat drumul, însă autoturismul, cu numere de înmatriculare din Bulgaria, a fost blocat pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani.

Cei doi indivizi au abandonat mașina în stradă și au fugit. Polițiștii au verificat autoturismul și au găsit în interior mai multe baxuri de țigări, estimându-se că ar fi circa 10.000 de pachete. De asemenea, asupra unuia dintre bărbați a fost găsită suma de 9.500 de euro.

 

One thought on “VIDEO Contrabandist din Botoșani, trimis la pușcărie pentru următorii ani. Cu cât a prejudiciat statul

  1. Pe Laurentiu din strada Maramures numarul opt cand il prindeti cu Transporterul sau cu Transitul? Are stocuri mari si acasa si la shopul din strada Marchian de langa agentia imobiliara Venus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com