FOTO O tânără cerșește bani în Botoșani pe motiv că nu are cu ce să-și scoată soțul mort din spital sau să-și îngroape rudele. „Când nu ești atent, îți fură din buzunare”

O tânără cerșește bani pe străzile din Botoșani, în special în zona Pieței Mari, pe motiv că i-a murit soțul sau copilul și nu are cu ce să îi scoată din spital. De multe ori, aceasta reușește să îi păcălăească pe oameni, iar aceștia îi oferă din puținul lor. Alteori, profită de neatenția lor și le fură din buzunare, povestesc mai mulți martori, care ne-au trimis și fotografia respectivei.

Faptele femeii au fost prezentat și pe rețelele de socializare:

„Când nu ești atent, îți fură din buzunare”

„Vaaai aceasta minunata dna umbla ca i-a murit sotul si copilul si nu are bani sa ii scoată din spital. Aveti grija!”

„Da umblau și cu coroane după ele au venit și la mine de câteva ori când eram pe unirii cu copiii, cel mare se speria și se ascundea”

„Era la kaufland, mi-a cerut bani, a spus ca are o sora moarta la spital si are nevoie de bani pentri sicriu”

„E veche povestea .. o stiu de vreo 2 ani :))) cere bani pentru sicriu .. tocmai ca prima dată am crezut .. având lacrimi în ochi.. a păcălit ff multa lume”

„Stăteam la rând la BRD și a venit cu o coroană în mână, prefăcându-se că plânge să ceară bani pentru a cumpăra un sicriu. O doamnă i-a spus ca de câteva săptămâni tot strângi bani pt sicriu! La care ea îi răspunde ca poate era alt caz doamnă.”

„Azi a venit în parcare la mine, ca vrea s-o înmormânteze pe sora ei și nu are bani. Mi-am dat seama ca e prostie treaba și i-am dat viteza repede! Trebuie raportată la politie.”

Atenție! Trei femei au găsit o metodă macabră de a-i păcăli pe botoșăneni. „Umblă îmbrăcate în negru, cu o coroniță în mână”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *