Atenție! Trei femei au găsit o metodă macabră de a-i păcăli pe botoșăneni. „Umblă îmbrăcate în negru, cu o coroniță în mână”

O mămică din Botoșani atrage atenția că a apărut o nouă metodă de a-și păcăli pe oameni. Trei femei umblă pe străzile din Botoșani, „îmbrăcate în negru și cu o coroniță în mână”, și cer ajutor financiar pentru a-și scoate sora din spital și să o înmormânteze. Acestea apelează la mila publicului, iar când sunt luate la întrebări reacționează urât.

Mămica din Botoșani povestește că acestea merg foarte repede, să pară că sunt grăbite, spunând că au nevoie de ajutor, că le-a murit sora și nu au cu ce să o scoată din spital.

Acum vreo două săptămâni spuneau ca le-a murit copilul uneia dintre ele, am intrebat unde este, la ce spital, si mi-a spus ca la Suceava (asta pentru ca au gandit ele ca nu se poate merge pana acolo sa se vada daca e real). Acum 2 zile erau in piata mare si tare mila mi-a fost de o bunicuta care a scos un banut si aproape plangand le-a dat. M-am dus la ele si le-am intrebat din nou unde este sora moarta si mi-au raspuns iarasi ca la Suceava. Atunci le-am spus ca si saptămâna trecuta aveau pe cineva mort tot la Suceava si s-au enervat, mi-au raspuns pe un ton nu tocmai ok „cred ca ne confundati, doamna!”. Le-am spus ca merg eu cu cineva sa le ajut sa aduca acasa sora decedata si mi-au raspuns ca nu au nevoie de ajutor de la oameni ca mine. Bunicuta a ramas fara cuvinte, a spus ca le-a dat din banutii pe care îi avea pentru a cumpara mancare la pui. Aveti grija, sa nu va lasati pacalite, sunt doar șarlatance, cu strategii foarte bine puse la punct”, spune femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *