Candidații PSD Botoșani pentru Parlamentul României își iau angajamentul în fața botoșănenilor să readucă siguranța sănătății, educației și a locurilor de muncă pentru fiecare locuitor al județului!

Astăzi, la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, candidații PSD Botoșani alături de aleșii locali social-democrați au început prezentarea programului de guvernare prin care vor readuce județul Botoșani și toată țara pe traiectoria dezvoltării sustenabile, a creșterii veniturilor oamenilor și a bunăstării generale.

Toți candidații de la PSD Botoșani pentru Parlament sunt oameni dedicați comunităților locale, care cunosc foarte bine realitățile din județ și fiecare sat, comună, oraș și municipiu din județul Botoșani. Sunt oameni pregătiți cu experiență, medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, specialiști în administrație publică și în fonduri europene, dar și parlamentari la al doilea mandat care au demonstrat că pun pe primul loc interesul botoșănenilor. Atât eu, cât și primarul Municipiului Botoșani Cosmin Andrei și toți primarii și consilierii județeni și locali vom face echipă cu parlamentarii PSD Botoșani pentru a realiza cu adevărat guvernare pentru Botoșani. În programul Guvernului social-democrat sunt cuprinse toate prioritățile județului de la modernizarea infrastructurii rutiere, cea de utilități publice, până la investiții masive în sistemul sanitar și de învățământ”, a declarat președintele PSD Botoșani Doina Federovici.

PSD vine cu o nouă viziune economică, menită să aducă prosperitate și dezvoltare, cu o nouă echipă, cu un nou plan concret și coerent de acțiune guvernamentală.

PSD este pregătit să guverneze România cu o echipă de specialiști, care să repare în special în domeniul medical, economic și educațional, tot ce a stricat Iohannis și Orban!

Timp de o lună de zile, la fel ca la alegerile locale vom avea o campanie pozitivă, civilizată, în care vom transmite locuitorilor județului Botoșani ce dorim să facem la guvernare pentru a crește nivelul de trai al fiecărui botoșănean. La PSD Botoșani, oamenii sunt pe primul loc. Pentru noi, cei de la PSD toți botoșănenii trebuie tratați la fel și fiecare om trebuie să simtă că viața lui se îmbunătățește în fiecare zi. PSD a construit împreună cu partenerii sociali un program de guvernare capabil să repare distrugerile guvernului Dreptei Unite formată din PNL și USR-PLUS, să refacă echilibrele economice și să readucă normalitatea. La PNL, așa cum toți botoșănenii au putut să constate, nu există niciun program de guvernare, niciun plan, nicio strategie. În vară au prezentat o fițuică galbenă, fără niciun fel de valoare, doar vorbe și păcăleli electorale. Niciun botoșănean nu simte că viața lui s-a îmbunătățit într-un an de guvernare PNL, din contră au rămas cu mai puțini bani în buzunare în fiecare zi”, a declarat Marius Budăi, președintele executiv al PSD Botoșani.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

 

2 thoughts on “Candidații PSD Botoșani pentru Parlamentul României își iau angajamentul în fața botoșănenilor să readucă siguranța sănătății, educației și a locurilor de muncă pentru fiecare locuitor al județului!

  1. Prea ati dezamagit poporul! Cine v-a oprit sa o faceti pana acum? Rusine daca veniti cu astfel de minciuni electorale.

  2. Acesti oameni de la PSD si de la PNL au mai fost in functii si au adus mai multe daune decat foloase pentru jud. Botosani. Spitalul Judetean apartine de Consiliul Judetean. Spitalul de Recuperare apartine de Primaria Botosani. Aceste institutii sunt conduse de PSD. Va rugam lasati promisiunile electorale procurati urgent aparate de oxigen pentru bolnavii de Covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *