Populația Botoșaniului, avertizată prin Ro-Alert despre nivelul mare de răspândire a coronavirusului. „Respectați măsurile sanitare”

Locuitorii municipiului Botoșani au fost avertizați, vineri, prin mesaje Ro-Alert cu privire la nivelul ridicat de răspândire a coronavirusului. Autoritățile îi îndeamnă pe oameni să respecte măsurile sanitare.

Atenție! Nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect masca și evitați aglomerațiile. Mențineți igiena mâinilor, evitați contactul cu suprafețele comune și dezinfectați-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Încurajați-i și pe cei din apropiera dvs să respecte cu strictețe regulile”, este mesajul transmis de ISUJ BT.

Vă reamintim că de vineri Botoșaniul se află în Scenariul Roșu de răspândire a coronavirusului. Școlile și restaurantele s-au închis, iar oamenii sunt obligați să poarte mască în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *