Accident pe o stradă din municipiul Botoșani produs de o tânără de 27 de ani. A lovit cu mașina un copil

foto generic

Accident cu victimă produs de o tânără de 27 de ani. Miercuri, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe strada Dreptății din municipiul reședință, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa operativă a stabilit că o tânără de 27 ani din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împărat Traian dinspre strada Tudor Vladimirescu, ajungând în intersecția cu strada Dreptății, a surprins și accidentat un minor de 10 ani din satul Roșiori, comuna Răchiți, județul Botoșani care, fiind neînsoțit, s-a angajat în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 Tânăra a fost testată alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *