FOTO Tablete și hăinuțe noi pentru cei șapte copilași din Botoșani rămași orfani de mamă. „Mătură, se descalță la usă, spală vasele, și păstrează ce au primit”

Cei șapte copilași din Dorohoi, rămași orfani de mamă după ce aceasta a fost răpusă de o boală cumplită, au avut parte de o surpriză, zilele trecute. Ionela Butnariu, din Dorohoi, a fost măcinată de o boală grea:  tumoră malignă col uterin, iar în ciuda eforturilor medicilor și a rugăciunilor celor apropiați nu a supraviețuit. Chiar dacă mama și-a dorit din toată inima să reziste, să trăiască pentru copilașii săi. 

„Copilasii cu vârste între 2 si 14 ani sunt foarte cuminți, fiind crescuți doar de tata. Mătură, se descalță la usă, spală vasele, și păstrează ce au primit. Au fost vizitați la 8 luni de la moarte mamei lor de doamna Liliana Ştefănesi președinte la Asociația Luptăm cu autismul Dornesti, cea care a fost alături de ei si atunci când trăia mama lor. Copilașii au primit 4 tablete sa poata continua sa învețe online, și au fost duși la cumpărături unde si-au ales singuri hainutele”, povestește Simona Elena, cea care a fost alături de mama copiilor până în ultimul moment și a desfășurat adevărate campanii pentru ajutorarea acestei familii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *