FOTO & VIDEO! Primarul ales al municipiului Botoșani a fost învestit în funcție. Cine sunt noii consilieri locali

Primarul ales al municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost, marți, învestit în funcție. Acesta a depus jurământul alături de consilierii locali aleși. La eveniment a participat prefectul Dan Nechifor, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, primari din județ, șefi de instituții. 

Cosmin Andrei a ținut să le mulțumească colegilor din partid, dar și celor din Primăria Botoșani. 

Dragi colegi, am scris istorie la Botoșani. Singur nu aș fi reușit, cum nu voi reuși să realizez proiectele pe care le-am promis botoșănenilor și care vă asigur că se vor transforma în fapte. Și pentru asta am nevoie de Aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Botoșani și de oameni buni și profesioniști cu ajutorul cărora îmi doresc să pornim motoarele la turație maximă, cât mai curând”, a declarat Cosmin Andrei. Primarul municipiului Botoșani i-a asigurat pe cetățenii care locuiesc la periferie, cu străzi pietruite sau de pământ, că se va apleca asupra nevoilor lor.

În cei patru ani de mandat voi căuta să asfaltez cât mai multe străzi, așa cum am declarat public, având în vedere găsirea urgentă de surse de finanțare pentru ca ideile să fie puse în aplicare”, a mai spus Cosmin Andrei. Acesta i-a mulțumit și fostului primar Cătălin Flutur pentru ceea ce a făcut cât s-a aflat la conducerea municipiului Botoșani. 

Iată noii consilieri municipali care au depus jurământul:

PSD

Bogdan Buhăianu

Mircea Andrei Magdalena

Marian Murariu

Marius Buliga

Dana Lăzăruc

Mihail Gabriel Tanasă

Călin Bosovici

Daniela Trişcă Vicol

PNL

Cătălin Flutur

Marius Oroşanu

Eugen Ţurcanu

Cătălina Lupaşcu

Cătălin Boboc

Daniel Botezatu

Andrei Amos

USR – PLUS

Maricel Gheorghiţă

Raluca Curelariu

PRO România

Liviu Toma.

În următoarea ședință de CL vor fi validați cinci supleanți: Marius Rogojinschi, Petru Taielup şi Silvia Diaconu  de la PSD, respectiv Maricel Maxim şi Ada Macovei de la PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *