Cinci tineri din Botoșani, cercetați pentru braconaj.Ce au găsit polițiștii în mașina în care se aflau

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniCinci tineri din județul Botoșani sunt cercetați pentru braconaj. Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de braconaj, faptă comisă în noaptea de 24 spre 25 octombrie, în extravilanul comunei Ungureni, județul Botoșani, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Săveni, au oprit pentru control un autoturism în care se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 31 ani, toți din comuna Ungureni, județul Botoșani.

 Procedând la verificarea interiorului autoturismului, polițiștii au depistat în partea din spate a acestuia trei câini din rasa ogar, iar la picioarele pasagerului din dreapta față leșurile a doi iepuri de câmp.

Au fost efectuate verificări și s-a constatat faptul că cei cinci tineri s-au deplasat cu autoturismul susmenționat în extravilanul comunei Ungureni, unde au prins doi iepuri de câmp cu ajutorul câinilor de rasa ogar.

 ”În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj, cei doi iepuri de câmp fiind predați Direcției Sanitar Veterinare Botoșani, iar câinii rasa orag au fost lăsați în custodia proprietarilor, urmând ca pe parcusul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale”, a precizat Simona Pușcașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *