Veste mare pentru botoșăneanul George Burcea. Scapă de dosar penal după ce a fost prins drogat la volan

După ce în iarna acestui an a fost prins drogat la volan, George Burcea a primit o veste mare. Actorul botoșănean scapă de dosar penal, în contextul în care, asupra sa, nu au fost găsite substanțe interzise. 

În iarna acestui an, George Burcea a ținut prima pagină a tabloidelor, după ce a fost prins drogat la volan. Cu toate că pe numele său s-a spus că va exista dosar penal, concurentul de la Ferma a primit, totuși, o veste bună. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, George Burcea scapă de dosarul penal, întrucât asupra sa nu au fost găsite substanțe interzise.

„Dacă pe durata cercetărilor se dovedește că persoana a deținut sau deține droguri pentru consum, atunci se poate antrena răspunderea penală. Însă, dacă rezultă că o persoană doar a consumat, fără a dovedi posesia, atunci nu suntem în ipoteza unei infracțiuni” a spus avocatul actorului, pentru sursa citată.

George Burcea a fost prins drogat la volan

În luna februarie a acestui an, George Burcea șoca pe toată lumea. Actorul a fost prins drogat la volan, motiv pentru care a existat posibilitatea ca pe numele său să fie deschis un dosar penal.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, a informat IPJ Ilfov. La momentul respectiv, au apărut numeroase informații potrivit cărora George Burcea ar fi consumat de foarte multă vreme droguri și s-ar fi aflat în atenția oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *