Noi detalii despre accidentul de la Hudum produs de un botoșănean, chiar de ziua lui. „Tanti, eu nu am nicio vină, am adormit la volan”

Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului de 21 de ani,  care a produs accidentul de la Hudum, chiar de ziua lui, vineri 16 octombrie, în jurul orei 23:30. Andrei Florin Ciornea conducea un VW Polo dinspre Baisa spre Botoșani. La Hudum, în fața unei firme de transport, a adormit la volan și a intrat într-un Audi  ce era parcat pe partea dreaptă,  în afara părții carosabile. În momentul impactului, masina Audi a fost proiectată într-o altă mașină ce era parcată alături, iar VW Polo s-a oprit în șanț la aproximativ 300-400 m de Audi.

Șoferul a recunoscut în fața polițiștilor că a ațipit la volan.

„În ziua următoare a venit la locul accidentului, moment in care eu, proprietarul masinii Audi mentionez ca nu am fost de fata, motiv fiind ca nu eram in tara, a trebuit sa fac rost de nr lui de telefon sa il sun, drept urmare l-am sunat la care mi-a zis : ” tanti eu nu am nici o vina, am adormit la volan, nu e vina mea” dupa care mi l-a plasat pe unchiul său la telefon care mi-a zis la fel ” copilul nu are nici o vina, mergi la asigurari daca vrei despagubire” . Intre timp am ajuns acasa si fac procedurile pentru a ma despagubi asigurarea. Problema ar fi ca mai avem nevoie de ceva declaratii din partea lui. De 2 zile il sunam continuu, ba are telefonul inchis, ba suna, raspunde si imediat inchide apoi trimite mesaje ‘cine esti. Sunt foarte deranjata de comportamentul acestui tanar si de fapta ce a comis-o ca pana la urma numai omul stie cat se chinuie sa isi ia o masina si vine un neica nimeni fara pic de bun simt si iti distruge masina in cateva secunde. Pana la urma noroc a avut ca s-a izbit de masina mea si la ferit de un stalp”, ne-a povestit proprietara autoturismului avariat, care acum are de umblat pe drumuri pentru a fi despăgubită.

FOTO Accident cu trei mașini, în toiul nopții, la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *