Accident! Botoșănean rănit după ce a căzut de pe bicicletă. A ajuns la spital

Un botoșănean a ajuns la spital cu mai multe traumatisme în urma unui accident de bicicletă. Lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul județean  DJ291D în localitatea Ibănești, județul Botoșani s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a constatat faptul că un bărbat de 49 ani din satul și comuna Ibănești, în timp ce conducea bicicleta pe drumul județean DJ291 D  din localitatea de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a căzut pe partea carosabilă.

Întrucât a suferit leziuni, cel în cauză a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterea infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluție procedurală, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *