Când se termină pandemia de COVID-19. Anunțul făcut de managerul Institutului „Matei Balș”

Managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, Adrian Streinu Cercel, susține că pandemia de COVID-19 se va termina în 2023. El susține că „de la o persoană care este infectată în decursul unei serii de patru zile alte trei persoane vor fi infectate, după încă patru zile alte nouă persoane vor fi infectate și după încă patru zile încă 27 de persoane. Așa se face că de la o persoană infectată în decurs de 12 zile vom avea 40 de persoane infectate”.

Cercel spune că toată populația țării va trece prin această infecție și afirmă că legislaţia în domeniul sanitar în timpul pandemiei a fost scrisă „pe genunchi”, pentru că aşa au fost vremurile, motiv pentru care a „ieşit cu erori”.

Puteți să faceți un calcul simplu coroborat cu populația României și să vedeți cam în cât timp populația României va ajunge să treacă toată prin infecție. Fiind un virus cu răspândire relativ lentă se va întinde pe circa doi ani de zile. Suntem în 2020, mai puneți 2021, 2022 și în 2023 s-ar putea să respirăm ușurați”, a precizat, potrivit Mediafax, managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *