Botoșănean arestat preventiv pentru că și-a bătut concubina și a amenințat-o cu cuțitul în plină stradă

Botoșăneanul de 59 de ani care și-a bătut concubina și a amenințat-o cu cuțitul în plină stradă a fost arestat preventiv. Instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, fiind cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de violență în familie, nerespectarea hotărârii judecătorești, 2 infracțiuni de lovire sau alte violențe, violarea sediului profesional, distrugere, 3 infracțiuni de amenințare și tulburarea ordinii si liniștii publice.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluție procedurală.

Cazul a avut loc, joi, în municipiul Botoșani. O femeie de 51 de ani a fost bătută și amenințată cu cuțitul de partenerul de viață, în plină zi, pe străzile din municipiul Botoșani.

Pentru că bărbatul era agresiv, femeia, care locuiește în zona Liceului Sportiv, a depus o plângere la Poliție. Oamenii legii au emis un ordin de restricţie pe numele bărbatului, în vârstă de 59 de ani, însă, la aflare veștii, bărbatul s-a înfuriat , a luat un cuțit și a plecat în căutarea partenerei de viață. A găsit-o în zona Parcului Tineretului, unde a început cu amenințările.  De frică, femeia a intrat în scara unui bloc, însă soțul agresiv a  intrat după ea și a început să o lovească. Un trecător a văzut scena și a încercat să o scape pe femeie din mâinile agresorului, însă acesta a scos un cuţit şi l-a tăiat pe bărbat în zona braţului. În acel moment, femeia a fugit și s-a refugiat în sediul unei firme, însă a fost văzută de soț, care a intrat după ea, nu înainte de a sparge geamul instituției. A luat un ciob de sticlă, cu care a tăiat pe unul din salariați la braț. Oamenii care au văzut scena au sunat la 112, la fața locului ajungând cinci echipaje de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *