Scene horror pe străzile din Botoșani. Femeie bătută și amenințată cu cuțitul de soț, sub privirile trecătorilor

Un nou caz de violență domestică a avut loc, joi, în municipiul Botoșani. O femeie de 51 de ani a fost bătută și amenințată cu cuțitul de partenerul de viață, în plină zi, pe străzile din municipiul Botoșani.

Pentru că bărbatul era agresiv, femeia, care locuiește în zona Liceului Sportiv, a depus o plângere la Poliție. Oamenii legii au emis un ordin de restricţie pe numele bărbatului, în vârstă de 59 de ani, însă, la aflare veștii, bărbatul s-a înfuriat , a luat un cuțit și a plecat în căutarea partenerei de viață. A găsit-o în zona Parcului Tineretului, unde a început cu amenințările.  De frică, femeia a intrat în scara unui bloc, însă soțul agresiv a  intrat după ea și a început să o lovească. Un trecător a văzut scena și a încercat să o scape pe femeie din mâinile agresorului, însă acesta a scos un cuţit şi l-a tăiat pe bărbat în zona braţului. În acel moment, femeia a fugit și s-a refugiat în sediul unei firme, însă a fost văzută de soț, care a intrat după ea, nu înainte de a sparge geamul instituției. A luat un ciob de sticlă, cu care a tăiat pe unul din salariați la braț. Oamenii care au văzut scena au sunat la 112, la fața locului ajungând cinci echipaje de poliție.

Femeia a reusit sa fuga si s-a refugiat in biroul unui executor judecatoresc,  iar agresorul a spart geamul usii de acces si a patruns in interior, iar cu un fragment de geam l-a taiat pe unul dintre angajati la nivelul bratului. De asemenea a adresat amenintari cu moartea sotiei sale si celor aflati in interiorul imobilului apoi a parasit locul faptei plecand in loc necunoscut”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Agresorul, care fugise din interior, a fost prins de polițiști în cartier. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, pentru infracţiuni de violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice sub coordonarea unui procuror din cadrul parchetului de pe lamga Judecatoria Botosani.

La începutul săptămânii, o altă femeie din Botoșani , însărcinată și cu trei copii, a fost bătută crunt de soț.

One thought on “Scene horror pe străzile din Botoșani. Femeie bătută și amenințată cu cuțitul de soț, sub privirile trecătorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *