Iubita unui interlop, prinsă beată la volan. Nici nu a putut să sufle în etilotest

femeie beata la volan, stiri, botosaniPolițiștii din Iași au prins în trafic o femeie sub influența alcoolului. Nu se întâmplă prea des asta, însă de-a lungul timpului au mai existat cazuri. Totuși, femeia prinsă de oamenii legii este într-un fel sau altul mai specială. Este fosta soție a lui Viorel Oarză, un interlop celebru în Iași. Femeia era atât de beată încât nu a putut sufla în alcooltest. Drept urmare a fost însoțită de polițiști la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, unde i-au fost recoltate probe biologice, scrie bzi.ro.

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost prinsă beată la volanul unui autoturism de teren pe Șoseaua Iași-Voinești. Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Iași au oprit-o pe femeie pentru control pe data de 9 octombie la ora 2:00. Oamenii legii i-au cerut să se legitimeze și au observat că aceasta este într-o stare avansată de ebrietate. I-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, însă femeia nu a fost în stare din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Polițiștii au însoțit-o la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru a i se recolta probe biologice în vederea alcoolemiei. Asta s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri. Între timp au venit rezultatele, iar alcoolemia femeii a fost uriașă.

Femeia prinsă de polițiști conducea un autoturism marca Volvo. Ea se numește Alina Maria Ursache și este fosta soție a interlopului Viorel Oarză. Rezultatele analizelor de sânge au arătat că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,53 miligrame de alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *