ISU Botoșani, despre pompierul care și-a bătut soția: Nu admitem și nu suntem de acord cu astfel de comportamente, de care ne dezicem

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a dispus o anchetă disciplinară în cazul subofițerului care și-a bătut soția însărcinată, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani. Potrivit acesteia, instituția nu tolerează astfel de comportamente în rândul angajaților. 

Având în vedere calitatea de militar, a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași. Totodată, la nivelul unității s-a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. Nu admitem și nu suntem de acord cu astfel de comportamente, de care ne dezicem. Instituția noastră pune accent pe înaltă moralitate, disciplină și respect față de oameni”, a precizat Dorina Lupu. 

Reamintim că pompierul de 38 de ani a exercitat acte de violență și amenințări față de soția sa. Polițiștii au intervenit folosind bastonul cu electroșocuri pentru imobilizarea acestuia, ulterior fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetarilor.
Față de acesta, a fost emis un ordin de protecție provizorie. 

Caz de violență extremă la Botoșani. Un pompier și-a bătut soția însărcinată. A fost imobilizat cu bastonul cu electroșocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *