Caz de violență extremă la Botoșani. Un pompier și-a bătut soția însărcinată. A fost imobilizat cu bastonul cu electroșocuri

pompieri spart usa apartament botosani
foto arhiva

O femeie din Botoșani, însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, a trait clipe de groază, după ce soțul său a bătut-o și i-a pus cuțitul la gât în momentul în care a cerut sprijinul oamenilor legii. Scenele cumplite, desprinse parcă dintr-un film de groază, au avut loc, duminică seară, în casa unui subofițer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Femeia de 38 de ani se află în locuință, alături de cei trei copii minori, în momentul în care, din senin, bărbatul a început să o lovească. Alertați de țipetele mamei, copiii au intervenit între cei doi, iar după ce a scăpat din mâinile soțului, femeia a sunat la 112 și a cerut sprijinul oamenilor legii.

Pentru că subofițerul a blocat ușa, iar pe femeie a imobilizat-o, polițiștii și jandarmii au cerut sprijinul colegilor bărbatului, care au fost nevoiți să deschidă ușa cu descarcerarea. În momentul în care au deschis ușa, bărbatul era cu un cuțit la gâtul femeii.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că sesizarea se confirmă, iar din interiorul imobilului în care se afla persoana care apelase SNUAU 112 se  auzeau strigăte de ajutor. Întrucât nu răspundea nimeni la ușă, a fost solicitată intervenția unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care a forțat și deschis ușa imobilului. În interiorul locuinței, a fost identificat un bărbat de 38 de ani, care exercita acte de violență și amenințări față de soția sa. Polițiștii au intervenit folosind bastonul cu electroșocuri pentru imobilizarea acestuia, ulterior fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetarilor”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. 
Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iași.

De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizorie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *