Reţeaua de apă se extinde în alte 15 comune din judeţ

Operatorul regional al serviciilor de apă şi canalizare Societatea Nova Apaserv Botoşani îşi va extinde în perioada următoare aria de operabilitate pentru încă 15 comune din judeţul Botoşani.

            Astfel, comunele Dersca, Şendriceni, Pomârla, Hudeşti, Conceşti, Păltiniş, Rădăuţi Prut, Viişoara, Mitoc, Hăneşti, Hlipiceni, Suliţa, Tudora, Avrămeni şi Coţuşca, care sunt şi membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară„AQUA„Botoşani, vor preda prin protocol reţelele în administrarea actualului operator. De menţionat este faptul că reţelele din aceste comune sunt în majoritate realizate după anul 1990, fiind folosite sursele proprii de apă.

            Odată cu preluarea surselor de apă şi a reţelelor de către actualul operator S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani asigurăm utilizatorii din aceste zone că vor beneficia de servicii de calitate care vor îmbunătăți gradul de confort pentru localnicii comunelor enumerate, se precizează într-un comunicat al societăţii.

One thought on “Reţeaua de apă se extinde în alte 15 comune din judeţ

  1. Dar in com.Curtesti satele Manastirea Doamnei si Hudum in care s/au costruit mult nu credeti ca ar fi necesara alimentatre cu apa potabila si canalizare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *