Doina Federovici: Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare

Candidata PSD la funcția de președinte a Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici, a câștigat la scor alegerile pentru funcția de președinte al CJ în fața liberalului Costel Șoptică. După centralizarea datelor din 426 din totalul celor 427 de secții de votare, Federovici a fost susținută de 65.424 de alegători, din totalul celor 148.985 de persoane care și-au exprimat valabil dreptul de vot. Costel Șoptică a avut susținerea a 50.725 alegători.

Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare care a făcut totul doar pentru proprii membri de partid și nimic pentru cetățeni. Mai mult decât atât, fiecare categorie socială și profesională din din Botoșani a avut de suferit în ultimul an din cauza măsurilor luate împotriva lor de Guvernul Orban”, a spus Doina Federovici.

Aceasta susține că a făcut o campanie directă, de la om la om, a aflat toate lucrurile nerezolvate la nivel de județ, dar și pentru fiecare comunitate locală.

Botoșănenii vor lucruri concrete care să le asigure siguranța unui trai mai bun acolo unde trăiesc. Oamenii s-au săturat de planuri economice închipuite și de minciuni cu miliarde de euro pe hârtie, dar în realitatea le sunt amputate pensiile părinților și bunicilor și alocațiile copiilor. Sănătatea și siguranța oamenilor, educația copiilor noștri, modernizarea infrastructurii la nivel local și național, asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botosanean au fost și vor fi principalele principii pentru care nu vom accepta niciun fel de compromis. Botoșănenii au cele mai mari așteptări de la echipa social-democrată! Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de toți liberalii din Botoșani. Numai vorbe! Rezultate Zero! Urmează o perioadă în care prin proiecte duse la bun sfârșit, prin determinare și prin implicare totală a noii echipe administrative vom arata cetățenilor că au ales bine, a spus Federovici.

 

2 thoughts on “Doina Federovici: Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare

  1. Da, Doinito! Ce noroc pe noi, botosanenii, si cata inteligenta! Aproape toti ceilalti cetateni din tara nu si-au dat seama, si au votat cu USR sau PNL…Ce vrei, niste tarani… Vai de capul lor, atat ii duce mintea ?…

  2. Botosenenii nu s-au convins cu Macaleti -PSD,mai pierdem 4 ani cu Doinita.Inseamna ca cei din Suceava si Iasi sant prosti de au votat PNL, alegerile dn decembrie vor fi castigate de PNL si atunci sa vad ce face Doinita cand fondurile se vor duce la Suceava si Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *