Rezultate finale comunicate de AEP în municipiul Botoșani. Diferență de 33 de voturi între Andrei și Flutur

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a publicat pe site-ul său rezultatele alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Botoșani în cele 85 de secții de votare. Astfel, candidatul PSD, Cosmin Andrei, ar fi obținut 10.798 de voturi, cu doar 33 de voturi mai mult decât actualul primar, candidatul din partea PNL, Cătălin Flutur.

Pe locul III se află candidatul USR Plus Marcel Gheorghiță, cu 1.795 de voturi, iar pe patru, independentul Cătălin Silegeanu, cu 1.505 voturi.

Au mai obținut voturi următorii: Liviu Toma (PRO România)- 1060, Gheorghe Ciubotaru (PMP)- 939, Roxana Florentina Țurcanu (ALDE)- 886, Corina Dănuță (PPU-SL)- 334, Alexandru Viorel Dulgheru (PRM)- 298, Silver Ștefan Burlacu (Alianța Împreună pentru Botoșani)- 260.

Numărul total de voturi valabil exprimate este de 29.022.

Flutur își recunoaște înfrângerea la alegerile locale. El anunță că va cere renumărarea voturilor

2 thoughts on “Rezultate finale comunicate de AEP în municipiul Botoșani. Diferență de 33 de voturi între Andrei și Flutur

  1. Felicitări domnule FLUTURE poți bea o sticlă de wiscki in weceu la Cosmin andrei te lasa .Rusine tie teatrul MIHAI EMINESCU instituție de cultură a fost cuiul lu Pepelea …si furtul din buget local fara măsură asta a sancționat poporul….voi liberalii calcati pe cap poporul. Verosi….

    1. Care furt mai Gheorghita? Domnul Flutur este supărat ca a pierdut alegerile din cauza consilierilor PSD care au blocat bugetul pentru teatrul Mihai Eminescu in timpi sedintei! Credeti ca au facut treaba buna cei de la firma Victor Construct? E vorba de furt pe undeva,e ceva putred la mijloc! Cercetam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com