PSD câștigă și președinția CJ! Victorie la scor a Doinei Federovici în fața lui Costel Șoptică (Update)

Candidata PSD la funcția de președinte a Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici, a câștigat la scor alegerile pentru funcția de președinte al CJ în fața liberalului Costel Șoptică. După centralizarea datelor din 426 din totalul celor 427 de secții de votare, Federovici a fost susținută de 65.424 de alegători, din totalul celor 148.985 de persoane care și-au exprimat valabil dreptul de vot.

Costel Șoptică a avut susținerea a 50.725 alegători. Pe locul al treilea s-a clasat candidatul ALDE, Bogdan Dăscălescu, cu 10.149 de voturi, urmat de Mihaela Huncă, de la Pro România, cu 9.090 de voturi, Andrei Drancă (USR)- 7.172 voturi și Corneliu Popescu (PMP)- 5426 voturi.

One thought on “PSD câștigă și președinția CJ! Victorie la scor a Doinei Federovici în fața lui Costel Șoptică (Update)

  1. Felicitari doamna ne-ati scapat de jefuitorii portocalii care vor sa fure totul dar sa nu dea nimic poporului … asa au fost acest tip de legionari violenti ,crunti si-au batut joc de teatrul MIHAI EMINESCU consumatorul de rachiu Molie care e impins din spate de mafiile ordinare cacanii sa convins poporul bai ca noi cei multi VOTAM… VOI GASTILE NUMAI VOI VRETI TOTUL … RUSINE LA LADA DE GUNOI POLITICA SA VA DUCETI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *