Primul medic femeie al echipei FC Botoșani. „Vă jur că nu am nicio influență asupra destinului ei”

Ioana Iftime, nora finanțatorului FC Botoșani, Valeriu Iftime, este medicul FC Botoșani. Soția fiului cel mare al finanțatorului, Vlad, Ioana a absolvit Facultatea de Medicină la Cluj și a făcut un masterat la Barcelona. Valeriu Iftime susține că Ioana nu a venit la club pentru că a vrut el, ci a fost strict decizia ei.

Medicul acum este Ioana Iftime. Vă jur că nu am nicio influență asupra destinului ei ca și profesie, să vină la FC Botoșani, Ioana fiind un medic de recuperare, a fost student foarte bun, după care a avut vreo câțiva ani concediu de maternitate, între timp eu i-am făcut tot felul de cadouri, niște cursuri de astea de pregătire, a fost odată ceva la Manchester, a avut un masterat cu Barcelona, pe medicină sportivă, cumva a intrat în domeniul acesta, ea crede că este o nișă extraordinară și e un mare câștig la club. E clar că încă e foarte tânără și experiența se câștigă în timp, dar nivelul academic la care este Ioana îmi dă voie să cred că în câțiva ani, dacă într-adevăr Dumnezeu o înțelepțește să rămână la FC Botoșani, va fi un mare câștig pentru ea”, a spus Valeriu Iftime.

Finanțatorul FC Botoșani susține că este pus la punct de copiii săi, dar are mare încredere în inteligența lor, mai ales în ceea ce privește viața profesională.

Nu mă crede nimeni, dar eu dacă sunt pus la punct, de copiii mei sunt pus la punct. Adică ei își au viața lor, starea lor, lucrăm împreună și acasă suntem acasă, la firmă, la firmă, dar niciodată nu am avut puterea și curajul pentru că sunt mai deștepți ca mine, la modul cel mai sincer”, a adăugat Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *