Un om de afaceri din Botoșani vrea 1,3 milioane de euro de la Primăria Iași! Contractul este pentru furnizarea sistemelor digitale în școli

Patronul echipei de fotbal FC Botoșani vrea să furnizeze Primăriei Iași sisteme digitale pentru învățământul online. Omul de afaceri Valeriu Iftime este concurat de o altă societate din județul Ilfov. Contractul are o valoare de peste 1 milion de euro.

Primăria Iași a lansat, recent, o licitație pentru furnizarea unui lot de sisteme digitale pentru cursurile on-line. La procedură s-a prezentat și Valeriu Iftime, patronul echipei de fotbal FC Botoșani. Oferta a fost depusă prin intermediul societății Elsaco Solutions SRL. Firma a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 28 milioane lei, profit de doar 68.354 lei, datorii de 5,3 milioane lei, cu un număr de 31 angajați. La licitație a mai particpat și societatea Romaudiovideo SRL, cu sediul social în județul Ilfov. Societatea este controlată de Radu Mihai Ionescu și Gabriel Mihai.

Din activitatea de comerț cu echipamente electronice, anul trecut, firma a declarat o cifră de afaceri de 12,6 milioane lei, profit de 1,6 milioane lei, datorii de 4,6 milioane lei, cu un număr de 17 angajați. Valoarea estimată a contractului este de 6.302.521 lei, fără TVA, aproximativ 1,3 milioane de euro. Ofertele celor două societăți au intrat în etapa de evaluare financiară. Conform caietului de sarcini, sistemul digital este format dintr-o unitate de intrare video (cameră video), unitatea de intrare audio (microfon independent), unitate ieșire video (monitor), unitate de ieșire audio (difuzoare). În total vor fi furnizate 1.250 de sisteme digitale. Termenul de garanție a echipamentelor trebuie să fie de 36 luni.
Sursa:bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *