Apelul sfâșietor al unei mame din Botoșani. Nu are unde dormi cu cei doi copilași. „Vă rog frumos, ajutați-mă”

O mămică cu doi copii din comuna Tudora face un apel disperat. Femeia nu are unde dormi cu cei doi copilași ai săi după ce casa le-a fost distrusă de un incendiu. Focul a izbucnit duminică dimineață. Camera în care locuia Tabita Penina Banu, de 20 de ani, cu copilașii săi, Abel, de trei ani, și Iacob de un an și jumătate a ars complet.

„Vă rog frumos, oameni cu suflet bun,  Dumnezeu să vă binecuvinteze! Ajutați-ma, vă rog, cu orice, indiferent, vreau sa-mi repar inapoi, să am unde dormi cu copilașii. Vă rog din tot sufletul meu dati-mi o mână de ajutor, vă rog. Acesta este nr meu sunați vă rog frumos cine doriti, cine are bunăvoință si poate da o mana de ajutor, sunați vă rog frumos. Domnu să vă binecuvinteze 0745693074”, este mesajul sfâșietor al mamei.

Incendiul s-a produs în momentul în care mama i-a lăsat pentru câteva clipe pe cei mici singur în casă și a mers până la magazin să cumpere mâncare. Fiul cel mare s-a jucat cu focul și a incendiat camera în care trăiau.

FOTO Locuința unei familii cu doi copii din Botoșani, distrusă de un incendiu. Mama și cei doi copilași au rămas fără nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *