FOTO & VIDEO Pentru doi copilași din Botoșani, cina înseamnă niște fire de ceapă verde. De multe ori au adormit flămânzi

Doi frați dintr-o familie din comuna Tudora trăiesc o adevărată dramă. Nu de puține ori, micuții, de trei ani jumătate și un an și jumătate, au adormit flămânzi pentru că nu aveau ce mânca. Tabita Penina Banu îi crește pe Abel și Iacob singură deoarece tatăl copiilor se află în spital. Acesta a suferit un accident de muncă pe un șantier din București. 

Tabita își creste cei doi copilași într-o cămăruță modestă dintr-o casuta ce aparține bunicului din partea tatălui copilului, în comuna Tudora, care și el recent si-a rupt mana și o are în ghips și nu o poate ajuta pe Tabita.

In casuta lor, din cauza datoriilor, nu este lumina și costurile bransarii la electricitate ajung la 3000 lei. Din cauza faptului că nu au lumina, nu-si pot tine alimentele la rece și raman fara mâncare care se strica indiferent cat de mult ar munci.

Tatăl copilasilor, în timp ce muncea pe un șantier în București, a căzut de pe schela și si-a fracturat piciorul. Si acum, dupa o luna de zile, este internat in Spitalul Bacău unde a fost transferat și de acolo va pleca inapoi la munca la București pentru a le asigura copilasilor o pâine pe masa.

„As vrea cu ajutorul d-voastra sa ajutam acești copilași și să le tragem lumina, sa aibe și ei un Tv sa se uite la desene și să aibe o viață normală”, este rugămintea Simonei Elena, cea care a mers să viziteze familia respectivă și, cum îi stă în obicei, nu a mers cu mâna goală. Le-a dus alimente, jucării.

Am găsit deja o persoană cu inima mare care le va dona frigiderul sa poata tine alimentele la rece.Haideți sa-i ajutam sa aibe lumina pe acești copilași. Abel in vârstă de 3 ani jumate poarta mărimea 25 la papucii iar Iacob în vârstă de 1 an jumate poarta mărimea 20. Tabita poarta mărimea S și 38 la încălțăminte…Abel își dorește un telefon/ tableta sa se uite la desene…La Tv nici nu visează că știe că nu este curent, iar telefonul îl mai încarcă mami la generator sau la o vecina. Va rog sa ajutati acești doi copilași și impreuna sa schimbam destine. Cei care vor să ajute pot dona în contul Revolut deschis pe numele mamei- Tabita Penina Banu Lei GB97 REVO 0099 7042 3077 90, BIC/ SWIFT REVOGB21 și EURO GB97 REVO 0099 7042 3077 90 sau direct pe numărul de telefon Revolt al mamei- Tabita 0040755419707. Pentru orice relații va rog sa ma contactați: Simona Elena 0762225673”, este mesajul Simonei.

One thought on “FOTO & VIDEO Pentru doi copilași din Botoșani, cina înseamnă niște fire de ceapă verde. De multe ori au adormit flămânzi

  1. Primaru s-a implicat cu ceva,preotul știe,aceștia ar trebui să fie primii la ușa lor….niște hrăpăreți,nu le mai ajung lor…………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *