FOTO Magazinul care a ars în toiul nopții face parte dintr-o rețea de marketuri a unor cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani

Magazinul care a ars în toiul nopții face parte dintr-o rețea de marketuri a unor cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani. Este vorba despre magazinul Pita Express de pe Calea Națională care face parte dintr-o rețea de marketuri ce aparține fraților Adrian și Florentin Bidașcă.

Pompierii din Botoșani au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea focului. Alarma s-a dat puțin după ora 01.00, iar misiunea pompierilor a durat aproape patru ore.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu doua autospeciale cu apă și spuma.

La sosirea forțelor de intervenție, ardea o parte din marfa (diverse produse alimentare, industriale, băuturi alcoolice si răcoritoare) depozitate lângă o ladă frigorifica. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Din cauza temperaturii ridicate și a fumului s-au degradat si alte bunuri din interior.

Valoarea estimativă a pagubelor este de 1 000 000. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 1.500.000 lei. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui aparat electrocasnic lăsat sunt tensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com