FOTO Se întâmplă la Botoșani! Un individ a tăiat roata unui microbuz, după ce a avut o discuție contradictorie cu șoferul

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a tăiat roata unui microbuz, după ce a avut o discuție contradictorie cu șoferul. Individul a scos un cuțit din buzunar și a tăiat anvelopa microbuzului, în timpă ce acesta era parcat pe o stradă din municipiul Botoșani.

Faptul că șoferul se afla la volan și în microbuzul parcat în apropierea Bazarului erau câțiva călători, nu l-a oprit câtuși de puțin din acțiunea sa, fiind necesare două lovituri cu un cuțit pe care l-a scos din buzunar pentru a străpunge grosimea anvelopei”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Un echipaj de jandarmi, care trecea prin zonă, l-a văzut pe bărbat, acesta fiind prins în scurt timp, după o urmărire de aproximativ 50 de metri. Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,distrugere” și ,,port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, dosarul cu actele procedurale fiind înaintat pentru competentă soluționare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, a mai spus Izotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *