Omul de afaceri Constantin Conțac îl susține pe Dumitru Todireanu la funcția de primar la Mihai Eminescu. Spune că Gireadă nu a făcut nimic

Omul de afaceri Constantin Conțac, care a deținut și funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a anunțat că îl susține pe candidatul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) la Primăria comunei Mihai Eminescu, Dumitru Todireanu.

Conțac spune că medicul veterinar Todireanu este un om foarte bine pregătit intelectual și profesional. În același timp, fostul șef al CJ îl critică pe fostul primar Verginel Gireadă spunând despre acesta că nu a făcut nimic pentru comuna Mihai Eminescu și că proiectele de infrastructură sunt o consecință a proiectelor dezvoltate la nivel județean.

Eu nu am nici invidie, nici răutate, dar este aproape imposibil să mai putem admite ca Verginel Gireadă să mai candideze a nu știu câta oară. Ajunge cât și-a bătut joc de comuna asta. L-am văzut de mai multe ori la televizor că se laudă, și asta m-a făcut să vorbesc, dar a fost rușine ce a făcut el pentru comuna Mihai Eminescu. A făcut permutări, soț și soție, dar nu și-a făcut datoria. A fost bătaie de joc și cu terenurile la cetățeni”, a spus Conțac. 

El spune, de asemenea, că Verginel Gireadă a blocat mai multe proiecte de investiții pe care Consiliul Județean ar fi vrut să le dezvolte, printre care un proiect de 3,5 milioane de euro pentru punerea în valoare a Lacului cu nuferi, dar și un proiect privind construcția unei șosele de centură, în care era inclus și comuna Mihai Eminescu.

Recunosc că nu mă aranjează să vorbesc despre situația asta nefavorabilă a lui Verginel Gireadă, dar nu merită să mai aibă cinste de la oamenii din sat, pentru că a făcut multe abuzuri”, a mai spus Constantin Conțac.

 

VIDEO Omul de afaceri Valeriu Iftime îl susține pe candidatul ALDE la Primăria Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *