VIDEO Omul de afaceri Valeriu Iftime îl susține pe candidatul ALDE la Primăria Mihai Eminescu

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care conduce grupul de firme Elsaco, a lansat, vineri, un mesaj de susținere pentru candidatul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) la Primăria comunei Mihai Eminescu.

Iftime, care are domiciliul pe raza comunei Mihai Eminescu, susține că medicul veterinar și omul de afaceri Dumitru Todireanu este cel mai potrivit candidat pentru funcția de primar.

Cred cu desăvârșire că această comună are oameni cu multă lumină la cap și care, de data aceasta, prin oferta pe care o are doctorul Todireanu, avem cu adevărat o variantă de primar”, a afirmat Iftime.

2 thoughts on “VIDEO Omul de afaceri Valeriu Iftime îl susține pe candidatul ALDE la Primăria Mihai Eminescu

  1. Iftime locuieste la Varfu Campului. Normal ca nu l intereseaza Gradinita Cat Deal. Vroia azil sau ce? Pe bune? Rade ti barba ca ne sperii!

  2. de cand com a devenit proprietea familie mafiote virigin tractoristu…. BTAIE DE JOC DE TOATA PROSTIMEA CARE NE-AN FACUT CASE AICI SI TOT NE-A PROMIS ..AFARA SA VINA UN DOCTOR DE TRACTORISTI … AFAR TRACTORISTII , SA VOT UN OM CARE STIE SI SA CITEASCA SI SA TRATEZE SI BOI…DAR SI TRACTORISTI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *