Botoșănean rănit într-un accident rutier. Vinovat, un tânăr care a ignorat tot ce a învățat la școala de șoferi

Un bărbat de 49 de ani, din satul Strahotin, comuna Dângeni, a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc, marți, în jurul orei 00.40, în județul Suceava. Adrian Maidan de 22 ani din Suceava conducea un Audi cu volan pe dreapta  pe varianta ocolitoare a mununicipiul Suceava.

După ce a ieșit din parcarea special amenajată pe sectorul de drum respectiv, aflată pe partea dreaptă a drumului, având în vedere sensul de mers ”DN2 Dărmănești” spre ”DN17”, a efectuat schimbarea direcției de mers prin viraj stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu
autoturismul marca VW Passat înmatriculat în Botoșani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 24 ani din Suceava, aflată în Audi, și a botoșăneanului Jalbă Ghiorghiță, pasager în VW. Ambii au fost transportați cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava.

Niciunul dintre șoferii implicați nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *