Doina Federovici: Bursele suplimentare pentru copiii din învățământul special și stimulentele pentru elevii și profesorii cu performanțe deosebite sunt prioritățile mele

Candidatul PSD pentru Președinția Consiliului Județean, Doina Federovici a prezentat astăzi măsurile din Programul „EDUCAȚIE PENTRU BOTOȘANI” pentru elevii și profesorii de la școlile din Botoșani.

În toată activitatea mea politică am înțeles că un primar sau un președinte de Consiliu Județean nu trebuie să se limiteze doar la îmbunătățirea aspectului orașului sau județului, ci trebuie să se ocupe și de bunăstarea cetățenilor și de viitorul tinerilor și copiilor, de îmbunătățirea sistemului de sănătate, de creșterea calității în educație, de încurajarea tinerelor familii, de crearea de locuri de muncă pentru cei activi și de sprijinirea celor în vârstă. De aceea, doresc să pun în aplicare la Consiliul Județean un program de burse pentru copiii din învățământul special și stimulente financiare elevilor și profesorilor cu rezultate de excepție. Performanța copiilor și cadrelor didactice din Botoșani trebuie încurajată și oferită ca model pentru toată lumea”, a declarat Doina Federovici.

Doina Federovici are în programul său pentru educație și măsuri active privind păstrarea tinerilor în județul Botoșani. Cea mai importantă măsură se referă la specializarea celor interesați pe domenii de activitate solicitate de mediul de afaceri, cu scopul formării profesionale și dobândirea unei meserii, prin organizarea de școlii profesionale în sistem dual în parteneriat cu operatorii economici de pe plan local.

Material comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *