Reacția lui Verginel Gireadă după ce Valeriu Iftime a anunțat că îl susține pe candidatul ALDE la Primăria Mihai Eminescu. „Pe partea de administrație cred că își prinde urechile”

Candidatul PNL la Primăria comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, reacționează după ce omul de afaceri Valeriu Iftime a anunțat că îl susține pe candidatul ALDE, pentru fotoliul de primar al localității. Gireadă susține că Iftime nu locuiește în comuna Mihai Eminescu, nu știe ce investiții s-au făcut și oricum „pe partea de administrație cred că își prinde urechile”.

„Eu îl apreciez pe domnul Iftime pentru ceea ce este și pentru ceea ce face pentru fotbalul românesc, dar pe partea de administrație cred că își prinde urechile. Vorbim de comuna Mihai Eminescu, faptul că el trece permanent în drum spre Vârfu Câmpului și nu locuiește în Cătămărăști Deal, mai minte și lumea. El vede două trotuare în Cătămărăști Deal, dar în Cătămărăști și în comuna Mihai Eminescu s-au făcut lucruri foarte importante și este vorba despre milioane de lei, milioane de euro care au venit în comuna Mihai Eminescu. Din păcate, îmi pare rău pentru el. Sfatul meu ar fi să fie mai aplecat și l-aș întreba ce a făcut el pentru comuna Mihai Eminescu?”, a declarat Verginel Gireadă.  

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care conduce grupul de firme Elsaco, a lansat, vineri, un mesaj de susținere pentru candidatul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) la Primăria comunei Mihai Eminescu.

Iftime susține că medicul veterinar și omul de afaceri Dumitru Todireanu este cel mai potrivit candidat pentru funcția de primar.

One thought on “Reacția lui Verginel Gireadă după ce Valeriu Iftime a anunțat că îl susține pe candidatul ALDE la Primăria Mihai Eminescu. „Pe partea de administrație cred că își prinde urechile”

  1. Primaria M. Eminescu este un caz unic in lume cand la conducere alterneaza sotul cu sotia. Aceasta primarie este o feuda a unei familii. Nu mai sunt alti oameni care pot fi alesi. Ar mai trebui sa fie primar si amanta. Dar oamenii din comuna suporta aceasta imoralitate si persevereaza alegand de fapt acelasi om .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *