FOTO! Accident în municipiul Botoșani produs de un polițist. Era beat criță

Foto facebook

Un polițist, angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, s-a urcat beat criță la volan și a produs un accident pe o stradă din municipiul Botoșani.

Accidentul a avut loc miercuri noapte, în zona Gării Botoșani.

Șoferul de 38 de ani din municipiul Botosani, in timp ce conducea autoturismul pe Calea Nationala, pierde controlul asupra directiei de mers si intra in coliziune cu scuarul ce desparte cele doua sensuri de deplasare.
In urma impactului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului auto. Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1, 18 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului, susțin reprezentanții IPJ Botoșani.
Barbatul este politist in cadrul  IPJ Botosani, iar in momentul producerii accidentului se afla in timpul liber cu autoturismul personal. Conducerea inspectoratului a dispus declansarea cercetarii dispciplinare prin intermediul Biroului Control Intern”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

2 thoughts on “FOTO! Accident în municipiul Botoșani produs de un polițist. Era beat criță

  1. O pedeapsa exemplara ar trebui unui asemenea specimen.
    Individul face parte din gasca”Siguranta si incredere”?
    Rusine POLITIA Romana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *