Comunicat PSD: Ce înseamnă „Pachetul Firea” la Botoșani? Stimulente Financiare pentru nou-născuți și întemeierea familiilor

Candidații PSD la Consiliul Județean și Primăria Municipiului Botoșani au prevăzut în Programul social Gabriela Firea pentru Botoșani stimulente financiare pentru tinerii căsătoriți și pentru fiecare nou născut din municipiul și județul Botoșani.

Sunt tată și îmi doresc un viitor bun pentru toți copiii, aici, alături de familie, în municipiul Botoșani. Educația și sănătatea lor este pe primul loc. Măsura „FAMILIE NOUĂ ÎN BOTOȘANI” înseamnă susținerea concretă și reală a familiilor la început de drum. În fiecare an, în municipiul Botoșani peste 2.000 de cupluri de tineri își întemeiază o familie și se nasc peste 3.000 de copiii. Știu că acest stimulent financiar nu este de ajuns, de aceea am venit cu un program integrat prin care să continuăm construcția de locuințe ANL pentru tineri și să le oferim terenuri gratuite pentru a-și ridica o casă, aici în Botoșani”, a declarat Cosmin Andrei.

O parte dintre măsurile aplicate de doamna Firea la București, care pot fi realizate și de Consiliul Județean le-am preluat în programul meu. Aici mă refer la stimulente financiare pentru părinți la nașterea fiecărui copil și programe de consultații și controale medicale pentru botoșănenii din comunitățile vulnerabile din județ, în parteneriat cu Direcția Asistență Socială și Protecția Copilului, Spitalul Județean, Direcția de Sănătate Publică și primăriile din județ. Avem o strategie coerentă pentru creșterea accesului la servicii medicale și educaționale a copiilor din județul nostru”, a declarat Doina Federovici.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI,

One thought on “Comunicat PSD: Ce înseamnă „Pachetul Firea” la Botoșani? Stimulente Financiare pentru nou-născuți și întemeierea familiilor

  1. Ba inseamna pomana electorala!! Oamenii s-au saturat de voi si de hotiile voastre, nu mai pot fi mintiti cu o galeata de plastic si o sticla de ulei, in timp ce voi le furati viitorul lor si pe cel al copiilir lor!! Au vazut ce inseamna „binefacerile” pzd-iste…Judetele conduse de pzd sunt cele mai sarace din tara: Teleorman, Vaslui, Buzau, Botosani, Dolj, Calarasi…Timpul vostru s-a scurs si voi sunteti disperati, talharilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *