VIDEO Artistul din Botoșani care merită să „spargă” topurile muzicale. Are o pregătire cum rar întâlnim la cântăreții din ziua de azi

Un tânăr de 19 ani din Botoșani a lansat o piesă, care s-a „născut” chiar dintr-o experiență de viață. Teodor Constantin Humă este student la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. Ne-a povestit că pasiunea pentru muzică i s-a format de-a lungul timpului, începând cu vârsta de 6 ani, de când a intrat pe porțile Liceului de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani. 12 ani a studiat aici vioară. 

Piesa „Ready Now” face parte din albumul meu de debut, care are un concept de „post-break-up” și care va ieși curând și pe rețelele de streaming. Am compus „Ready Now” în urma unei experiențe emoționale care m-a determinat să gândesc toată ideea și să am o perspectivă de ansamblu asupra proiectului. Această experiență m-a conturat, atât din punctul de vedere al personalității, iar emoțiile pe care le-am simțit am reușit să le transmit publicului prin intermediul piesei. În videoclip am încercat să reproduc anumite momente pe care le-am trăit alături de o persoană dragă. Înainte de „Ready Now” am mai avut videoclipuri muzicale în care am apărut sau pe care le-am produs, dar niciodată ceva „al meu”. Acum, după ce am prins gustul, vor urma mai multe curând. Am multe planuri pe viitor, producția muzicală și viața de artist fiind printre cele mai importante”, spune Teodor.

Deși muzica este pe primul plan în viața sa, iar pregătirea de care a avut parte de-a lungul anilor dovedește din plin că merită să ajungă departe, Teodor mai are o pasiune, pe care nu vrea să o lase deoparte: gătitul.

Fan înrăit al lui Dennis Lloyd, Teodor spune că rezonează foarte mult cu muzica pe care o produce.

„Consider că are un stil aparte de ceilalți, fiind o motivație pentru mine în industria muzicală. Pe lângă el, nu pot spune că am artiști preferați, fiindcă fiecare artist ar trebui să ofere ceva unic în industria muzicală și îi apreciez pe toți pentru munca pe care o depun”, spune tânărul.

Botoșăneanul își dorește ca în județul nostru să crească nivelul de apreciere a culturii deoarece Botoșaniul prezintă mult potențial, „având foarte mulți tineri talentați care așteaptă să fie exploatați”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *