FOTO & VIDEO Scandal în piața din Dorohoi. O femeie, care vindea mure, spune că a fost bruscată de polițiștii locali. Reacția acestora: „Nici nu am atins-o! Sunt camere”

O femeie din Cristinești spune că a trecut prin clipe teribile, marți, în Piața Dorohoi, alături de fetițele sale de șase și zece ani. Ștefania Raisa Petraru a mers cu trei găleți de mure să le vândă în piață. Copilele au ajutat-o la strâns fructele și au mers cu mama lor să le vândă. La un moment dat, spune ea, polițiștii locali ar fi venit și i-au cerut să plece.

Mi-au zis să mă duc la masă, dar eu nu am ce sta la masă că eu am 3-4 găleți cu mure de vândut și gata. Le dau imediat. Stau lângă un perete chiar la intrarea în piață. Cu ce încurc? Dar pe aceia care vând țigări nu îi văd? Numai pe mine? Aceia care au țigări stau la masă?”, spune, revoltată, femeia.

Aceasta a povestit că polițiștii ar fi tras-o de mână și apoi au împins-o pentru a pleca de acolo, sub privirile fetițelor, care ar fi început să plângă. Apoi, spune femeia, a mers într-un birou, unde au legitimat-o.

Când am ieșit, una dintre fetițe mi-a zis: mama mi-e rău, au stat în soare acolo și m-au așteptat. Am vrut să sun la 112, dar și-a revenit. Nu este posibil așa ceva. Ei pe mine mă văd acolo că vând mure. Era și o doamnă cu usturoi în fața mea chiar, mai încolo linguri, dar ei au ce au cu mine. Cu laptele stau la ora 11.00 în soare oamenii, dar nu îi vede nimeni și eu că vând două găleți cu mure încurc”, spune, cu năduf, botoșăneanca.

Polițiștii locali spun, însă, că sub nicio formă nu au atins-o pe femeie, iar acest lucru se poate vedea pe camerele de supraveghere. Dimpotrivă, ei spun că i-au cerut inițial să se dea mai într-o parte pentru că bloca accesul pe platoul respectiv, apoi i-au spus să își ia o masă.

„La piață este platoul 1, platoul 2 și bazarul. Ea s-a așezat în mijlocul platoului și încurca, oamenii trebuiau să se ferească de ea ca să treacă. I-am spus să se dea mai într-o parte sau să își ia masă și ea a început cu amenințări, că are pile, că o să vorbească la Botoșani. A devenit recalcitrantă, a refuzat să se legitimeze și am chemat Poliția Dorohoi. Sunt camere. Nu am atins-o absolut deloc, i-am vorbit frumos. Când au venit cei de la Poliția Dorohoi, a dat date false inițial, dar cel mai bine pot explica ei ce s-a mai întâmplat”, ne-a declarat polițistul local care a avut discuția cu botoșăneanca.

One thought on “FOTO & VIDEO Scandal în piața din Dorohoi. O femeie, care vindea mure, spune că a fost bruscată de polițiștii locali. Reacția acestora: „Nici nu am atins-o! Sunt camere”

  1. Dar, ea nu vinde țigări acolo în sat? Trebuie să vă interesați putin sa vedeti cine sunt acei oameni. Doar cu scandaluri, amenințări, contrabanda si furturi se ocupa. Va rog sa va interesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *