Cei doi tineri din Botoșani care au intrat în casa unei fete și au violat-o sunt frați. Au fost arestați preventiv

Cei doi tineri din județul Botoșani care miercuri au ibtrat în casa unei tinere de 23 de ani și au violat-o sunt frați. Este vorba de Cezar Ispir, de 27 de ani, și de Eduard Ispir, de 25 de ani, care au primit mandate de arestare reventivă pentru 30 de zile sub acuzația de viol și violare de domiciliu.

Judecătoria Dorohoi i-a arestat la propunerea procurorilor, după ce miercuri aceștia au intrat peste o tânără din satul Vlădeni- comuna Corlăteni și sub amenințarea cu un cuțit au obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu fiecare ditre ei.

Frații Ispir, care aveau fețele acoperite, au lovit-o pe victimă, iar, după ce au violat-o, i-au luat acesteia și o sumă de 500 de lei și două telefoane mobile.

În urma anchetei derulate de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 4 Dorohoi, cei doi tineri au fost depistați joi pe raza comunei Nicșeni.

La vederea polițiștilor cei doi au încercat să fugă. Polițiștii i-au urmărit, dar, întrucât nu s-au supus somațiilor, oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical și unul înspre aceștia, fără însă a-i răni.

Cu ocazia controlului corporal, asupra acestora au fost găsite bunuri sustrase din locuința persoanei vătămate.

 

Caz cutremurător la Botoșani. Doi indivizi au pătruns în locuința unei tinere cu cagule pe cap și au violat-o. Au fost prinși cu focuri de armă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *