Caz cutremurător la Botoșani. Doi indivizi au pătruns în locuința unei tinere cu cagule pe cap și au violat-o. Au fost prinși cu focuri de armă

Doi indivizi au fost reținuți de polițiști cu focuri de armă, după ce au intrat în casa unei tinere i au violat-o, după care i-au furat și banii din casă.

La data de 27 august 2020, polțiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere 24 de ore pe numele a doi tineri de 25 și 27 de ani, din comuna Nicșeni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, la data de 26 august 2020, ar fi pătruns în locuința victimei, o tânără de 23 de ani din comuna Vlădeni, având fețele acoperite și înarmați cu un cuțit. Cei doi ar fi exercitat asupra tinerei acte cu violență și amenințări, determinând-o să întrețină relații sexuale cu fiecare dintre ei.

Ulterior, cei doi tineri, tot prin folosirea de violențe ar fi sustras din locuință suma de 500 de lei și două telefoane mobile, ulterior părăsind locul faptei.

În urma sesizării persoanei vătămate, s-a constituit echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 4 Dorohoi, iar în urma invetigațiilor efectuate, la data de 27 august a.c., cei doi tineri de 25 și 27 de ani au fost depistați pe raza comunei Nicșeni.

La vederea polițiștilor cei doi au încercat să se sustragă, procedându-se la urmărirea lor și întrucât nu s-au supus somațiilor, au fost executate două focuri de armă în plan vertical și unul înspre aceștia.

În urma utilizării armamentului din dotare, nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Cu ocazia controlului corporal, asupra acestora au fost găsite bunuri sustrase din locuința persoanei vătămate.

            Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com