Teste COVID la Botoșani, cu 80 de lei, prin campania Inimi pentru Inimi

În cadrul campaniei Inimi pentru Inimi derulată de PPU-SL și Corina Dănuță se fac testări COVID la Botoșani, la prețuri reduse. Este vorba despre teste serologice pentru care botoșănenii vor scoate din buzunar doar 80 lei, în condițiile în care un astfel de test poate ajunge la 250 sau chiar 300 de lei.

Potrivit Corinei Dănuță, testările au început de astăzi, iar doritorii pot merge la sediul MedicalTex.

Testările serologice permit detectarea și cuantificarea anticorpilor tip IgG, IgM și IgA sintetizați ca urmare a contactului cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, pot fi identificate persoanele care au fost anterior infectate, care sunt infectate la momentul testării, fie că ele prezintă sau nu simptomatologia specifică.

Campania Inimi pentru Inimi demarată la Botoșani de Corina Dănuță și PPU-SL Botoșani are deja mare prindere la public. Atât oameni din Botoșani, cât și din alte județe vin să își verifice sănătatea gratuit, în cadrul MedicalTex Botoșani. Un renumit medic din București vine la Botoșani, la invitația Corinei Dănuță, pentru a consulta pacienți pro bono.

VIDEO Motivul pentru care un renumit medic din București oferă consultații gratuite botoșănenilor. „Așa cum unii fac donații la biserică, eu fac o altfel de ofertă de ajutor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *