VIDEO Motivul pentru care un renumit medic din București oferă consultații gratuite botoșănenilor. „Așa cum unii fac donații la biserică, eu fac o altfel de ofertă de ajutor”

Doctorul Cristian Gabriel, unul dintre cei mai apreciați medici cardiologi din România, a ales să le ofere consultații gratuite botoșănenilor și nu numai, în cadrul campaniei „Inimi pentru inimi”, desfășurată de PPU-SL și Corina Dănuță.

CV-ul său este de-a dreptul impresionant. A fost medic stagiar la Spitalul Militar Central, Șef Departament Transplant, organe artificiale și circulație extracorporală din CCUBCV, Șef de lucrări, Catedra de Cardiologie, UMF Carol Davila București, Șef al Clinicii Cardiologie – Aritmologie din CCUBCV, Director General la Centrul Clinic de Urgență de Boli cardiovasculare „Academician Vasile Cândea, Coordonator al clinicii de Cardiologie Intervențională AngioLife din cadrul Spitalului MedLife.

Pentru a beneficia de competența sa profesională, unii ar da bani grei, dar Cristian Gabriel a decis să facă și consultații pro bono.

„Le oferim celor cu posibilități mai limitate accesul la un serviciu medical specializat, cât de cât competent sper eu și de aceea am încercat să conving și pe alții să facă ceea ce fac eu, respectiv o dată sau de două ori pe lună măcar. […] „așa cum unii fac donații la biserică sau se duc la casele de copii, eu să fac o altfel de ofertă de ajutor pentru cei care au posibilități mai reduse”, a precizat medicul Cristian Gabriel.
Programările se fac zilnic, la sediul clinicii “ Medical Tex “ situat în Bulevardul Mihai Eminescu, numărul 64.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *